Translate

Translate

2011. december 22., csütörtök

Évvégi teendők 2.

Nézzük tovább:

4
Ez ismét a keményebb munka éve lesz. Akkor születnek csak igazi eredmények, ha megfelelő energiát is befektetsz, de megéri! Fontos az összpontosítás és a céltudatos előretörés. Nem hullik az öledbe semmi az idén, legjobb, ha a mindennapi munkádra fordítjod a figyelmedet. Ne forgácsold szét energiáidat a különböző tervek, álmok, vágyott célok között! A 4-es vibrálás leginkább önképzésre, szakmai kvalifikáltságunk emelésére a legalkalmasabb.
Kritikai érzéked is igen jól működik ebben a periódusban. Érdemes egy, már korábban megkezdett munkán dolgozni, csiszolgatni. Leltárba veheted képességeidet, adottságaidat, és megtanulhatsz embertársaiddal is kedvezőbb kapcsolatokat kialakítani. Konstrukciós munkálatokra, családi ház építésére, rutin munkákra, de takarékosságra és tőkegyűjtésre is a legalkalmasabb része a 9 éves periódusnak.


5
Hirtelen fordulatok, váratlan fejlemények adják az 5-ös vibrálás jellegét. Mivel a ciklus közepén járunk, bőven akadnak benne hullámvölgyek, és amibe mostanában belefogsz, nem bizonyul valami tartósnak. Bizonyos mértékű nyugtalanság, elégedetlenség, türelmetlenség lehet úrrá a személyiségen, szinte mindenki szakítani szeretne eddigi életformájával… Az 5-ös személyes év valóban nagyon sok változást hozhat, s talán éppen ezért nem is alkalmas ez az időszak a hosszúlejáratú tervezésekre. Ezek a váratlan fordulatok jóindulatúak is lehetnek, vagyis végső kimenetelében javadra szolgál ez a zűrzavaros esztendő.
Ha ezt megérted, kevesebb kellemetlenségben lesz részed, s így enyhítheted a velejáró idegfeszültséget. Hosszútávú terveidet halaszd későbbre, és semmin se csodálkozz! Bár az egyén szexuális vonzó hatása ebben az évben a legerősebb, fellépése is sokkal magabiztosabb a másik nemnél, mégsem szoktak tartósnak bizonyulni az ilyenkor kötött kapcsolatok. Állásváltoztatás, elbocsátás is lehetséges, de lehet, hogy ezáltal sokkal jobb helyre kerülsz.

6
A dolgok ismét visszazökkennek a régi kerékvágásba az előző mozgalmas év után. Ebben az évben mindenki erősebben vágyik a barátságra, szerelemre, a családi tűzhely melegére, mint bármelyik más személyes évben. Fokozd a páros élet iránti természetes vágyakat, és a most létesített szerelmi kapcsolatok általában tartósak is maradnak. Hajlamos vagy ebben az időszakban sok pénzt és időt fordítani otthonod, irodád csinosítására, átalakítására, tatarozására.
Művészi pályafutás megkezdéséhez is kiválóan alkalmas a 6-os személyes év vibrálása, serdülő korú gyermekek elindítása a művészi pályán: zene, tánc, ének stb. Érzelmileg és lelkileg ekkor a legfogékonyabbak erre, és a befektetett pénz és energia is busásan megtérülhet. Negatív hatása lehet, hogy hajlamosít a költekezésre, luxuscikkek beszerzésére. Fölösleges adósságokba verheted magad, ha nem veszed mindig figyelembe az adott anyagi helyzetedet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése