Translate

Translate

2020. március 24., kedd

Matek gyakorlás - Iskolaszünet 2020

Mivel sok helyen itt nálunk a junior és senior osztályokban kevesebb kiadott feladatot kaptak a gyerekek, mint amennyi idő lenne a gyakorlásra, összegyűjtöttem pár helyet, ahol találtok feladatokat a matekhoz.

A Mozaik kiadó ingyenessé tette a könyveit, regisztráció után lapozható formában találjátok. Nagyon könnyen kezelhető, szuper tananyaggal.
A junior infantosok 1-5, a senior infantosok 1-10-es számkörben tanulják a matekot itt Írországban és csak az összeadást. Nálunk a fiúkkal mindig gyakoroltuk párhuzamosan a kivonást is, bár nehezebb, de néhány praktikus játék után (itt van 5 labda, kettőt eldugok mennyi marad a szőnyegen vagy 4 madár ül a fán, 3 elrepül, mennyi marad?) könnyen megértik és sokkal egyszerűbb dolguk lesz a suliban, mikor sorra kerül. Szerintem érdemes kicsit gyakorolni.

A könyvekből elsősorban az első féléves anyagot keressétek.

MOZAIK KIADÓ MATEMATIKA 1.

További matek gyakorlókat itt találtok:

Kattints ide


Az OFI új generációs tankönyveket is megtaláljátok az interneten, letölthető, nyomtatható akár, és így ez is használható, ha unatkoznának a gyerekek.

OFI matematika 1.

UPDATE: új mobil alkalmazás:

MATTINO

Kép: pixabay


Köszönjük, hogy benéztél ma is, várunk vissza. Jó játékot kívánunk! Sok szeretettel várlak A ManóKuckó facebook csoportjában. Csak kattints ide: https://www.facebook.com/groups/484201874985583/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése