Translate

Translate

2011. december 22., csütörtök

Évvégi teendők 3.

És a többi:

7
Arra hajlamosít, hogy visszavonulj a világ zajától, esetleg csendes, falusi magányba felfrissülni, elmélkedni, meditálni. Ez az év elmélyült munkára lesz alkalmas, tanulásra, gondolkodásra, kutatásra, az élet mélyebb értelmének a keresésére. Kerülöd a zajos szórakozásokat, mert ösztönösen érzed, hogy ez éles ellentétben áll a 7-es személyes év vibrálásával. Sikeres önelemzést folytathatsz, bepillantva önmagadba, felmérve képességeidet és lehetőségeidet. Szerelmi téren is hozhat kapcsolatokat, de ez legtöbbször csak a következő személyes évben fog beérni.
Üzleti tevékenységre, spekulációra nem alkalmas ez az esztendő, de komoly tárgyú könyvek írására, tudományos kutatómunkára, filozófiai, irodalmi, teológiai, okkult tudományokra igen előnyös és szerencsés a 7-es vibrálás hatása. Olyan pénzt is hozhat, amiért nem kellett dolgozni: pl. örökség, ajándék. Negatív hatása, hogy hajlamossá tesz régi, elmúlt sérelmek miatti bánkódásra, kifejlődhet egy "mártír-komplexum". Ebben az évben az a feladatod, hogy megtanulj felejteni, és megbocsátani.


8
Anyagias jellegű lesz ennek az évnek a vibrálása. Ha jól használtad fel az előző hét évet, most eljött a pénzkeresés, az aratás ideje. Érvényesülésed nagymértékben megkönnyítheti befolyásos emberek barátsága, vagy a velük való üzleti kapcsolat. Most nagyvonalúságra van szükség, mert ha nagy célokat tűzöl magad elé, nagy lehetőségeket is fogsz találni. A túlzott szerénység minden időszakban káros lehet, de különösen most, a 8-as személyes év vibrációiban.
A "fehér asztal" melletti beszélgetések anyagi és erkölcsi elismeréseket hozhatnak. Nők számára megbízható, jó anyagiakkal is rendelkező partnert hozhatnak. Negatív hatása, hogy a pénz- és hatalomvágy behálózhat, és így ellenségeket szerezhetsz magadnak.

9
Ez a ciklus utolsó éve, mikor is az eddig szerzett tapasztalatokat kellene kamatoztatni. Semmiféle új vállalkozásnak nem kedvez ez az időszak, mert váratlan akadályok gátolhatják meg a sikert, hiszen a 9-es vibrációja érvényesül. Ez az időszak lendülete sebes és viharos. Legjobb, ha készen állsz az időnkénti szükségmegoldásokra is. Ez az év befejező része az egész kilencéves ciklusnak, és így a legalkalmasabb a visszapillantásra. Bizonyos régi ügyek, nemkívánatos üzleti és baráti kapcsolatok felszámolására, minden fölösleges "ballaszt" levetésére, a dolgok átértékelésére.
Végig kell nézned az egész cikluson, hogy tiszta helyzetet teremtve, minden fizikai, lelki és szellemi lim-lomtól mentesen kezdhesd el a következő kilencéves ciklust, ami majd ezután ismét egy 1-es személyes évvel kezdődik. A "nagytakarítás" évének is nevezhetnénk, mert a rendcsinálásnak, látókörünk bővítésének is az ideje. Ez a vibrálás olyan ösztönző, szellemi tőkét képvisel, amit majd a következő év folyamán tudsz leginkább hasznosítani. Tehát a dolgok tisztázása és lezárása mellett a 9-es személyes év feladata: előkészíteni a talajt a következő ciklus számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése