Translate

Translate

2011. május 16., hétfő

Szereted a számokat?

A számok végigkísérik életünket. Hétköznapjainkon, ünnepeinken, hagyományainkban...

Néhány évvel ezelőtt találkoztam a karakternumerológiával. Születési adataimból rövid idő alatt pontos képet kaptam önmagamról. Erényeim és hibáim, feladataim és talentumjaim mind ott "kacsintottak" rám, néhány perc alatt.

Egy biztos (legalábbis én hiszek ebben) nem véletlenül születünk akkor, amikor, és oda, ahova, mert ezek a tények meghatározzák személyiségjegyeinket. A karakternumerológia egy személyiség- sors-, és névelemzés, amely figyelembe veszi, hogy a morál lelki szinten velünk születik, és meghatározza világszemléletünket.

A számokat és a betűket vibrációk, rezgések hordozóinak tekinti. Minden rezgés valamilyen ritmust, lüktetést eredményez. A különböző számok és betűk más-más rezgést bocsátanak ki, más-más életritmust feltételeznek, ezért más-más tulajdonságjegyeket takarnak.

Ez a fajta személyiségelemzés arra mutat rá, milyen tulajdonságjegyekkel születtünk, mi az, amire érdemes odafigyelnünk, és mi az, amit fejlesztenünk kell. Minden szám mögött bizonyos tulajdonságjegy van.

Mindenkiben megvan minden tulajdonságjegy, csak a születés alkalmával nem minden jön felszínre. Elő kell hívni ezeket a tulajdonságokat, hogy ezzel megteremtsük a saját egyensúlyunkat. Mert ha harmóniában vagyunk a külvilággal és a bensőnkkel, akkor remekül érezzük magunkat.

Fontos, hogy hallgassunk az érzéseinkre, a megérzéseinkre, mert az intuíció mögött óriási tudás van. Az intuíció az előző életek tapasztalataiból rakódik le, és segít, hogy helyesen dönthessünk különböző helyzetekben.

Melyik típusba tartozol? Ha összeadod a születési éved, hónapod és napjaid számjegyeit, addig amíg egyszámjegyű számot kapsz, már meg is tudod.

Pl. 1974. 11. 25. 1+9+7+4+1+1+2+5=30 3+0=3

Nos, mennyi jött ki?

1-es, aki vezetésre született...
2-es, az érzékeny művész...
3-as, aki a beszédével tarol...
4-es a mindent megbütykölő...
5-ös, aki akaratát tűzön-vízen keresztül viszi...
6-os, akinek a család szent...
7-es az empátia bajnoka...
8-as, aki jól tud bánni a pénzzel...
9-es a bölcs...

Ha mindenről többet szeretnél olvasni, várlak minden hétfőn itt a blogon, újabb és újabb részletekkel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése