Translate

Translate

2014. január 7., kedd

Januári fotós kihívás

Tudom, tudom, már megint, miért nem tudok csak itthon mosogatni, meg leckét kikérdezni?!...

De ez van, új év, új ötletek.

Volna kedvetek egy kis játékhoz? Sok oldalon találkoztam különféle kihívásokkal, s mivel most ez a legújabb "szerelem", ezért arra gondoltam, belevágok mondjuk egy fotós kihívásba. :))) Persze, a jelen körülmények között (két gyerek, háztartás, több mint 7 hónapos pocak...) egyszerűsítve, kicsit anyukásra véve a dolgot.

A Januári 10 napos fotós kihívásra, mindenkit szeretettel várok, aki kedvet érez hozzá. Nem fogjuk a képeket pontozni vagy bírálni, egyszerűen csak megcsodáljuk őket.

Lehet kis géppel, nagy géppel, telefonnal fotózni, a lényeg, hogy készítsd el aznap azt a fotót, amiről te úgy gondolod, hogy a legjobban illik a témához...vagy nem... Rád van bízva.

Január 30-án küldd el nekem a linket emailben vagy privát üzenetben a Facebook-on, hol osztod meg ezeket a képeket (saját blog oldal, picasa webalbum, Facebook oldal stb.), lehet kollázst is készíteni ( pl. itt: http://ipiccy.com/ ) így akár a 10 képből álló képet is elküldheted, amit itt megosztok az idelátogatókkal illetve, ha megengeded a Facebook-on is.

Várok minden kedves ismerőst és ismeretlent, kezdődjön kreatívan ez az év (is)! :))))





Jó játékot kívánunk: Ági és Peti

Sok szeretettel várlak A HáziManóKuckó facebook csoportjában. Csak kattints ide: https://www.facebook.com/groups/484201874985583/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése