Translate

Translate

2011. július 12., kedd

Egy film kapcsán...

Elgondolkoztató, érdekes, megfogó... Részemről ez a legjellemzőbb három szó, ami erről a filmről eszembe jut...
És még sok minden más. A történet percről percre keltette fel érdeklődésemet. Mint a hagyma, aminek le lehet bontani egymásra simuló leveleit...
Örök téma: eleve elrendelés vagy szabad akarat? Számaim alapján: négy 1-essel rendelkezem ergo igen erős ego jellemző rám. Sokáig csak a szabad akarat, a meg tudom csinálni, ÉN csinálom meg voltak házi szótáramban. De az évek során rá kellett jönnöm, hogy azért munkálokodnak az ember életében más erők is.
A film közben eszembe jutottak vajon az, hogy külföldön élünk benne volt a tervben? Két gyermekünk (igen nagy a korkülönbség) vajon? S persze még sokminden...

Mindenesetre érdekes a témaválasztás és a feldolgozás is. Nem érdemes kihagyni, meg kell nézni! (A trailer egyébként megtévesztő, a film nem erről szól. Tudom-tudom, valahogy el kell adni a filmet, hogy becsalogassák a nézőket a moziba és leültessék a dvd elé. Sokkal több, mint, amit elárul a néhány perc.)





Még valami: amennyiben a betegségeket és tüneteket pszichoszomatikai szempontból nézzük, kérdésem volna a kalaposokhoz: az illetékes szabadságon van, hogy nem tudom visszanyerni végre az egészségemet? :)))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése